Forbrukslån

Av alle lån i hele verden er forbrukslånet det beste lånet som finnes for deg og meg som ønsker å stå fritt til å velge hva vi vil kjøpe og hvordan vi vil kjøpe noe

Av alle lån i hele verden er forbrukslånet det beste lånet som finnes for deg og meg som ønsker å stå fritt til å velge hva vi vil kjøpe og hvordan vi vil kjøpe noe uten at vi skal være bundet til det ene eller det andre. Hva som skjer med deg eller meg etter det vil jo avgjøres ut i fra andre faktorer enn hva slags lån vi har sikret oss, og fått utbetalt fra vår partnerbank. Hvilken bank bruker du? Det kan være greit å sjekke med de om de har et brukbart forbrukslån å tilby.

Investere

Når du investerer i noe kan det være smart å tenke over flere forskjellige ting. Hva du finansierer i er veldig interessant. Du må også tenke over hva slags risiko profil som du ønsker å tilby deg selv eller andre hvis du jobber eller investerer på andres veier. Tar du selv opp lån for å investere disse lånte midlene i noe kan det være smart først av alt å tenke på hvor mye penger du betaler på disse lånte midlene. Det kan jo være at du betaler 8% rente på forbrukslånet i året. Hvis du putter disse pengene inn i noe så må du passe på at du i hvert fall får mye mer enn det i avkastning på investeringen din eller så blir det ikke så mye annet enn at alle andre får betalt og så sitter du igjen med null og niks.